Зареждане

Топурия отрязал топ моделки, защото търси истинска любов

Топурия отрязал топ моделки, защото търси истинска любов
Публикувано на: Май 12, 2024 в 20:00 ч
Мераб Двалишвили разкри, че Илия Топурия отрязва топ моделки, които не спират да му пишат в социалните мрежи. Звездата на UFC не иска да се занимава със случайни бройки, които днес са тук, а утре ги няма. Илия търси истинската любов, с която да създаде семейство.

Това сподели Двалишвили, който е близък с шампиона на UFC в категория перо. Мераб е бил в къщата на Топурия и е останал без думи, защото всичко било идеално организирано и с високо качество. Ето какво още каза Двалишвили за своя приятел:

„Бил съм в къщата му. Всичко е идеално организирано и с високо качество. Дори чехлите му са на Louis Vuitton и Valentino. Аз съм от хората, които могат да се разхождат с анцузи и качулки, но той не се облича така. Илия ми показа лични съобщения. Имаше куп звезди и големи хора, които му пишат, а той ги оставя без отговор. 

Пишат му звезди, топ модели, момичета. Питах го: „Братко, може да излизаш с всички тези красавици, защо не го правиш ?!“ Той отвърна: „Търся истинска любов, не искам случайни връзки. Те идват и си отиват.“", сподели Двалишвили за Топурия.

Ще успее ли Топурия да задържи титлата си ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес