Зареждане

Топалски преди SFC 7: Правя всичко зависещо от мен, за да дам на феновете това, което заслужават

Топалски преди SFC 7: Правя всичко зависещо от мен, за да дам на феновете това, което заслужават
Публикувано на: Януари 16, 2019 в 12:00 ч
ММА боецът Деян Топалски е едно от главните лица в предстоящата бойна галавечер SFC 7: Avatars, която ще се проведе на 9-ти февруари в столичната зала "Универсиада".

В подготвителния период за битката му обаче, Деян трябва да се справя и с житейски битови проблеми. Паралелно с подготовката си той трябва да се справя с бюрокрацията на разследващи органи, които проверяват фирмата, на която той е управител, като част от разследване на заведение, на която тя е наемател.
 
Вижте също: Деян Топалски се завръща на ринга през февруари
 
Въпреки суматохата и хаоса, Деян остава целеустремен към завръщането си на ринга след няколкогодишно прекъсване заради контузия.

"Проблемите около мен не са никак за подценяване, но както се казва живота е борба," сподели Деян. "Колкото повече се изкачвам по стълбичката нагоре, толкова повече завистта и злобата стават по-големи, но нямам оплаквания. Ще се справя и с това. Няма какво да ме спре да вървя напред и да се боря."
 

 
Въпреки стресовите ситуации, бойният атлет прави всичко, което зависи от него да стъпи в клетката на 9-ти февруари за битката срещу изключително опасния Джейсън Радклиф - боец с участия в престижните турнири Bellator и Cage Warriors.

"Продължавам да се боря и правя всичко което зависи от мен, за да дам на феновете си това което заслужават. Ще продължа да го правя докато има дори и най-малкия шанс да се преборя с капана, в който бях поставен. Никой не е застрахован от това да стане обект на разследване. Аз не съм извършил нищо нередно и съм убеден, че всичко ще се нареди и справедливостта ще възтържествува.

На феновете си искам да кажа, че макар и в ограничени условия, продължавам да тренирам и да бъда винаги готов. Топалски никога няма да се откаже! Колкото по-трудно е нещо, толкова повече ме мотивира да се справя."
 
 
SFC 7: Avatars ще предложи на зрителите атрактивни битки по правилника на K-1 и ММА. Организаторите са подбрали внимателно участниците, така че срещите да са изключително атрактивни за всички присъстващи. Самите участници също чакат някои от двубоите, защото са заредени с доста напрежение и енергия, а зад някои има и предистория.
 
"Мачовете на Камен Георгиев и Александър Петров са двата мача, които най много се открояват. И двамата бойци са страхотни професионалисти и най важното мой много близки приятели. И двамата ги чакат тежки битки. Камен се изправя срещу Калоян Колев. Подобен вид мачове са рядкост в България и смятам, че това ще е гвоздея на вечерта. Рядко в България се бият топ родни бойци един срещу друг.

Очаквам Камен, с огромният си опит и комплексна игра, да победи. Сашо пък се изправя срещу боец от Mike's Gym, което само по себе си гарантира зрелище. Убеден съм в победата на Петров, макар да знам, че тя няма да е никак лесна."
 
 
SFC 7 ще се проведе на 9-ти февруари, а билетите са вече в продажба и могат да се закупят от фитнеси "Флайс", мрежата на Eventim, както и от MMA.BG. Цената на билет е 42 лв.

ВИП маси може да резервирате на 0877 345 933.

Очаквайте всичко най-ново около SFC 7 в сайта на MMA.BG - всичко за бойните спортове. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес