Зареждане

Деян Топалски се завръща на ринга през февруари

Деян Топалски се завръща на ринга през февруари
Публикувано на: Ноември 17, 2018 в 06:29 ч
Източник: Sportal.bg
Един от най-добрите кикбосьори и ММА бойци в България Деян Топалски гостува в студиото на Sportal TV заедно с президента на Spartacus Fight Championship Георги Анадолов преди дългоочакваната галавечер SFC 7 Avatars на 9 февруари в софийската зала “Универсиада”.

На нея Топалски ще се изправи срещу изключително сериозен противник в лицето на Джейсън Радклиф по правилата на К-1, като самият англичанин има богата визитка с двубои в реномираната ММА верига Bellator, a на 17 ноември ще се бие в основното събитие в Колчестър на друга популярна промоция - Cage Warriors.

Зрителите могат да чуят във видеото от гостуването на Топалски и Анадолов и ексклузивно интервю по телефона за Sportal с Радклиф.

Самият Топалски заяви, че с удоволствие отново ще се бие на българска земя след няколкогодишно прекъсване и че е пределно мотивиран да се поготви и представи на най-високо ниво след бруталната контузия на коляното от края на миналата година.

Анадолов обясни за разликите в преговорите с утвърдени и тепърва доказващи се бойци и сподели колко всъщност е доволен от шанса да предостави платформа за изява на боец от ранга на Топалов.

Вижте пълен запис от гостуването на Деян Топалски и Георги Анадолов в Sportal TV:
 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес