Зареждане

Tony Ferguson се изправя срещу Anthony Pettis на UFC 229

Tony Ferguson се изправя срещу Anthony Pettis на UFC 229
Публикувано на: Август 24, 2018 в 08:47 ч
Не беше добра година за Tony Ferguson, но нещата лека-полека се оправят, тъй като той ще вземе участие в предстоящото на 6-ти октомври UFC 229. Той ще се завърне в Октагона срещу Anthony Pettis в битка, която може да замества и сблъсъка между Conor McGregor и Khabib Nurmagomedov, ако нещо изненадващо се случи.

Ferguson говори за своето завръщане вече повече от седмица, обяснявайки, че вече тренира след контузията, която получи на UFC 223, когато се трябваше да се бие с Nurmagomedov. През последните дни той споменаваше среща на UFC 229 във Вегас.





Срещата между Ferguson и Pettis ще бъде лудница - силно допълнение към и без това впечатляващата карта. Тя преспокойно ще може и да замества главното събитие, както вече споменахме, тъй акто Nurmagomedov е известен със своите контузии - особено след като отпадна от UFC 209 точно ден преди събитието.

Първоначално дори Ferguson трябваше да се изправи срещу Nurmagomedov на тази дата, така че е наясно колко близо е да го замести. Ние можем само да се надяваме, че всичко ще е наред и ще имаме две изключително силни срещи на UFC 229.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес