Зареждане

Тони Маркулев се бие за честта на България в SFC 8

Тони Маркулев се бие за честта на България в SFC 8
Публикувано на: Май 5, 2019 в 12:50 ч
SFC 8: The Matrix идва с гръм и трясък на 12-ти май в Зимния Дворец, София. Безспорно един от най-заредените с динамика и интрига двубои в бойната галавечер е ММА срещата между ветерана Тони Маркулев и бившия уличен боец, боксьор с голи ръце и настоящ ММА състезател, Андрю Конър.

Двамата вече си размениха няколко пъти остри реплики през MMA.BG - Тони се закани да бъде "ужасен" домакин и призова Конър да си вземе много болкоуспокояващи при визитата си в София.

Конър от своя страна обеща да повтори това, което направи при последното си участие в София - а именно брутален нокаут, какъвто записа срещу Нури Хабилов в SFC 5.

Вижте също: Андрю Конър се закани да нокаутира Тони Маркулев: Внимавай!

Маркулев обаче изобщо не се трогва от уменията на англичанина и също от своя страна обеща красив нокаут.
 

 
Тони се подготвя в "Боен клуб България", където тренира и Камен Георгиев, който също ще се бие с англичанин в SFC 8. Подготовката върви по план и предстои най-трудното за бойния атлет - свалянето на килограмите преди кантара.

Вижте също: Неуморният Камен Георгиев: Побеждавам и чакам шампионски двубой наесен

"Подготвителния лагер ми доставя огромно удоволствие. Най-трудното ми е винаги свалянето на килограмите, тъй като влизането в категория последната седмица е доста тежко и критично. Така че когато мине това остава само да се забавляваме," сподели Тони за MMA.BG

Маркулев знае, че залогът в тази битка е голям и излиза за да запише победа за България.

"Тук е въпрос да защитим българската чест, тъй като той вече има записана победа над българин. Аз искам да отмъстя и искам той да си тръгне с горчив вкус в устата, за да няма възможност да се хвали, че има победа над България."
 
Тони е дългогодишен състезател в различни бойни спортове и отсъства известно време заради контузии, но както самия той споделя, почивката му се е отразила добре и очаква нови предизвикателства към себе си.
 

 
SFC 8: The Matrix ще се проведе на 12-ти май в "Зимния дворец", гр. София.

Специална ОТСТЪПКА за първите 500 закупени билети са ни подготвили спонсора на събитието – Britos! Побързайте да бъдете от първите грабнали своя билет за мега бойното шоу SFC 8 The Matrix!

Билети може да закупите от Eventim, както и от магазина за бойни спортове на ул. Искър 16а в София.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес