Зареждане

Андрю Конър се закани да нокаутира Тони Маркулев: Внимавай!

Андрю Конър се закани да нокаутира Тони Маркулев: Внимавай!
Публикувано на: Април 11, 2019 в 12:08 ч
Бойното шоу SFC 8: The Matrix ще се проведе на 12-ти май в "Зимния дворец", гр. София. Събитието ще включва ММА и К1 битки, шампионски двубой и много сблъсъци между български бойци и бойци от чужбина.

Един от тях е известният в Англия с лютия си нрав MMA боец Андрю Конър, който идва в България за втори път. Първото му посещение бе за битката с Нури Хабилов в SFC 5 преди две години, когато записа победа с брутален нокаут.
 
 
 
Бившият уличен боец, който сега се подвизава в ММА тренира усилено за настоящия си опонент - опитния Тони Маркулев.

Андрю обаче идва с цялата си увереност и се подготвя здраво.

"Тренировките вървят отлично и се чувствам страхотно. Развълнуван съм.

Преди съм тренирал с UFC легендата Ian "The Machine" Freeman и той ме притискаше все повече и повече - на тренировките ме  докарваше в състояния, в които нормалното човешко тяло не може да оцелее."

Тези тежки тренировки определено ще са му нужни, особено след като него ще се изправи Тони Маркулев. Тони е един от най-опитните и атрактивни ММА състезатели в средната категория. Статистиката му е 11 победи и 2 загуби в ММА, като има и множество титли и в други бойни спортове преди да влезе в клетката, където има срещи в България и чужбина.
 

 
Конър обаче изглежда е направил проучване на опонента си и ето до какви интересни изводи е стигнал:
 
"Най-силното му качество е устата му, а най-слабото ще бъдат краката му, когато го ударя. Не ми харесва да говоря глупости преди двубой, но няма да позволя да се опитват да ме сплашват с глупости."

Конър явно се е впечатлил от думите на Маркулев, който преди няколко дни предупреди англичанина да не очаква топло посрещане и да си носи торба с болкоуспокояващи.
 
Вижте също: Тони Маркулев към Конър: Носи си болкоуспокояващи, ще те боли доста!

"Тони може да си приказва каквото си поиска в опитите да му сплашни," сподели Конър за MMA.BG. "Но той греши ужасно много. Само вижте какво се случи, когато бях последния път в София. Опонентът ми ме буташе на кантара, но после в битката го нокаутирах. И сега резултатът ще бъде същия.

Няма значение колко голям човек има срещу мен - ако го ударя, той пада.

Тони може да прави каквото си поиска, за да направи престоя ми 'неприятен', но да знае, че човек, който няма какво да губи е много опасен. А аз идвам в задния му двор. Той вече настъпи тигъра с крак и сега този крак ще бъде откъснат, когато влезем в клетката."
 

 
И макар статистиката на Андрю Конър да не е от най-впечатляващите определено в последната си битка в София той демонстрира боен дух и даде всичко от себе си без нито крачка назад, за да стигне до победата.

"Най-силното ми оръжие са сърцето и душата ми," споделя Конър. "Имам сърце на истински воин и когато вляза в клетката, давам всичко от себе си.

Всичко, което мога да кажа на Тони е да държи гарда вдигнат и да внимава."

SFC 8: The Matrix ще включва голям брой родни и чуждестранни звезди. ММА шампионът Даниел Гълъбаров, шампионката по таекуондо Албена Ситнилска, шампионката по кикбокс Теодора Николова, както и Александър Цонев, Цветан Чолев и винаги атрактивният Камен Георгиев са само част от бойното шоу, което ще пръсне "Зимния дворец" в Студентски град.

Битката на Конър също се очертава сред най-атрактивните, защото англичанина знае какво може да предложи на феновете.

"Последния път, в който бях в София, двубоят ми зарадва феновете, медиите от цял свят го отразиха и получих признание от различни UFC бойци. Беше здрава битка с брутален нокаут. Очаквайте отново същото.

Не съм човек, който обещава нещо, което не може да изпълни. Затова не мигайте - всичко може да приключи за секунди.

До всички фенове на MMA.BG и на бойните спортове - ще се видим в София... включително и с теб, Тони!"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес