Зареждане

Тони Маркулев към Конър: Носи си болкоуспокояващи, ще те боли доста!

Тони Маркулев към Конър: Носи си болкоуспокояващи, ще те боли доста!
Публикувано на: Април 9, 2019 в 10:31 ч
Българският ММА състезател Тони Маркулев се завръща в клетката след дълга почивка, за да посрещне англичанина Андрю Конър, който идва на 12-ти май за още един български скалп в очертаващото се грандиозно бойно шоу SFC 8:The Matrix.

Конър нокаутира брутално Нури Хабилов в първия рунд по време на битката им в SFC 5 на столичния площад "Батенберг".
 
 
 
Маркулев обаче е готов да защити трибагреника и дори предупреди англичанина да не очаква топло посрещане.

"За негово нещастие няма да му хареса въобще. Ще бъда ужасен домакин и секундите прекарани с мен в клетката на SFC 8 за него ще бъдат кошмарни, болезнени и изключително неприятни.

Анди Конър, носи си много болкоуспокояващи. Да знаеш, че ще боли доста!"
 
Тони е един от най-оптините и атрактивни ММА състезатели в средната категория. Статистиката му е 11 победи и 2 загуби в ММА, като има и множество титли и в други бойни спортове преди да влезе в клетката, където има срещи в България и чужбина.

В началото на февруари, Тони се изправи срещу репортера от "Господари на ефира", Владислав Василев в благотворителен шоу-двубой, който забавляваше зрителите в столичната зала "Универсиада", но и обърна внимание на кампанията "Аз съм различен, аз съм боец!" за набиране на средства за иновативен проект с цел внедряване на адаптирана образователна програма в училище насочена към деца с аутизъм.
 

 
Маркулев вече е в разгара на тренировъчния си лагер и влиза във форма бързо, макар че не се е бил професионално от повече от година. В подготовката си той залага на своя отбор, с който винаги е бил от началото на своята спортна кариера.

"Тренирам под ръководството на Камен Георгиев. Готвим се заедно в 'Боен клуб България' с други доказали се бойци в бранша и други бойни спортове!"

Подготовката е изключително важна, за да може Маркулев да постигне целта си в този двубой, а тя е само една - убедителна победа с нокаут.
 
"Ще дам всичко от себе си в двубоя за да спечеля, но не само заради мен самия, а и за тези, които винаги ме подкрепят и обичат. А това означава само едно, за разлика от миналото му гостуване в България, този път ще си тръгне със загуба, силно главоболие и комоцио! Ще бъде едно много неприятно пътуване за него!"
 

 
SFC 8: The Matrix ще се проведе на 12-ти май в "Зимния дворец", гр. София.

Специална ОТСТЪПКА за първите 500 закупени билети са ни подготвили спонсора на събитието – Britos! Побързайте да бъдете от първите грабнали своя билет за мега бойното шоу SFC 8 The Matrix!

Билети може да закупите от Eventim, само сега на ПРОМО цена от 10, 13 и 15лв. до изчерпване на ограниченото количество. Побързайте!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес