Зареждане

Неуморният Камен Георгиев: Побеждавам и чакам шампионски двубой наесен

Неуморният Камен Георгиев: Побеждавам и чакам шампионски двубой наесен
Публикувано на: Май 2, 2019 в 11:25 ч
Един от най-опитните бойни атлети на България, Камен Георгиев ще бъде сред основните битки в предстоящото ММА и К1 състезание SFC 8: The Matrix, което ще се проведе на 12-ти май в "Зимния дворец", София.

Камен записа изключително силно участие в предходната галавечер SFC 7, където се би с Калоян Колев за шампионския пояс на организацията. След 5 рунда оспорвана битка, страничните съдии дадоха победата на опонента му, но това само и единствено мотивира Камен още повече и сега той е готов да прегази всеки по пътя си, за да стигне отново до шампионския пояс.

Първата му спирка е SFC 8, където ще се изправи срещу английския боец Дан Едуардс, който пристига за битката директно от ОАЕ.

Подготовката върви с пълна сила и Камен е готов да покаже богатите си умения на зрителите с пълни сили.
 

 
"Не правя подготвителни лагери, тъй като тренирам целогодишно," споделя Камен за MMA.BG. "Не ме бърка кога ще започне едно събитие и кога следващото. Правя си естествено планове какви участия ще имам през годината и според това структурирам подготовката."

Камен е шампион по най-разнообразни бойни стилове като - самбо, джудо, комбат рестлинг, сан-да и други. Благодарение на това той е подготвен за всякаква битка и се справя отлично, независимо дали в стойка или на земя. А дългогодишният му опит пък допринася за воденето на битката по най-разумния и стратегически начин.
 
Вижте също: Лице в лице с шампиона: Камен Георгиев
 
Георгиев е готов да прегази сегашния си опонент, а на есен да се бие за шампионския пояс на SFC.

"Всички знаят, че срещата ми през февруари с Калоян бе много на кантар. Сега играя претендентски мач, а през есента очаквам така наречения "шампион" или да защити титлата, или да играя с някой друг за нея."
 

 
SFC 8: The Matrix ще се проведе na 12-ти май и ще включва битки по ММА, К1 и богато шоу, което прави събитието инстинкти спектакъл за зрителите. Билетите са вече в продажба и могат да се закупят от касите на Eventim или от магазина за бойни спортове на ул. Искър 16а в София.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес