Зареждане

Тони Фъргюсън вярва, че ще победи Пади Пимблет с бързина

Тони Фъргюсън вярва, че ще победи Пади Пимблет с бързина
Публикувано на: Октомври 4, 2023 в 07:35 ч
Бившият временен шампион на UFC в лека категория Тони Фъргюсън вярва, че ще бъде по-бърз от Пади Пимблет.

„El Cucuy“ беше извън игра след загубата със събмишън в третия рунд от Боби Грийн през юли на UFC 290. Поражението беше шестото му поред и имаше бързи призиви Тони Фъргюсън да се пенсионира. Въпреки това, той бързо отвърна на тези подканяния, като си уреди битка с Пади Пимблет.

Те ще се срещнат на UFC 296 през декември, в ключова битка и за двамата. Докато ‘The Baddy’ идва след спорна победа със съдийско решение над Джаред Гордън през декември, той спечели последните си шест битки. Въпреки това Тони Фъргюсън смята, че ще има едно голямо предимство и то е в скоростта.


Бившият временен шампион в лека категория говори завръщането си срещу Пади Пимблет в скорошно интервю. Пред ESPN, Тони Фъргюсън изрази мнение, че никога не е бил по-бърз отколкото е сега. Освен това той чувства, че е по-бърз от много бойци в организацията.

„Скоростта зависи от това с кого работите. Когато се върнах в Wildcard Boxing, намерих нов треньор. Казва се Сами... боксира от 14-годишен,” каза Тони Фъргюсън, представяйки завръщането си срещу Пади Пимблет. „Някои от другите ми треньори, те не биха ме удряли, не биха искали, проверяват ме, за да се уверят, че ръцете ми са вдигнати. Този пич, бап! Бап! Бап!"

"Той ме държи активен, защото така се уча. Уча не чрез проба-грешка, не. „Дръж ръцете си горе!“ О, добре, ръцете горе, защитавай, движи се. Сега съм по-бърз, отколкото някога съм бил, което е най-откаченото нещо... Състезавам се в спорта от 35 години. Но това, което се случва, е че ако нямате някой, който да ви тества и да ви учи на нови неща, започвате да сте в застой... Върнах се в онази позиция, в която научавах нови неща... Аз съм на 39 години, но съм по-бърз от много 21-годишни."

Какво мислите за тези коментари? Мислите ли, че Тони Фъргюсън ще победи Пади Пимблет?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес