Зареждане

Тони Фъргюсън предизвика Джейк Пол

Тони Фъргюсън предизвика Джейк Пол
Публикувано на: Февруари 25, 2024 в 10:00 ч
Тони Фъргюсън, известно име в света на смесените бойни изкуства, изрази интерес да навлезе в света на бокса.

Той изрази желанието си да се изправи срещу Джейк Пол, известен още като „Проблемното дете“. ММА легендата иска двамата да се срещнат на боксовия ринг. Звездата на UFC Фъргюсън, по прякор "El Cucuy", имаше впечатляваща поредица от 12 победи между 2013 и 2019 г., спечелвайки временната шампионска титла в лека категория. 

Въпреки това, неговата поредица от успехи приключи внезапно срещу Джъстин Гейджи на UFC 249 през май 2020 година. Тони претърпя 6 поредни загуби, след като Гейджи го победи. Последната му загуба дойде срещу Пади Пимблет на UFC 296 през декември, изравнявайки рекорда на Би Джей Пен за най-много последователни загуби в историята на UFC.

Въпреки тези неуспехи, Фъргюсън показа решимостта си да продължи да се бие в скорошна поява в JAXXON Podcast. Той изрази желанието си да се боксира срещу Джейк Пол и заяви:

"Ще бъда честен с теб, предизвиквам Джейк. Бих се радвал да се бия с теб, човече. Време е да получиш истински побой. Не говоря с твърде много хора и не ги предизвиквам, но Джейк е единственият. Не ми пука какво казва Дейна. Той вече знае, че не ми дължи нищо и аз не му дължа нищо.", каза Фургюсън.

Въпреки призивите от ММА общността да прекрати кариерата си, Фъргюсън няма намерение да окачва ръкавиците си. Последната му победа дойде срещу Доналд Серони на UFC 238 през юни 2019 година. В миналото Джейк се боксира с ММА бойци, които бяха в серия от загуби и в залеза на кариерата си.

Тони отговаря на изискванията на Пол и вероятно може да ги видим един срещу друг.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес