Зареждане

Тони Фъргюсън: Печеля битки от времето, в което Макгрегър беше на помощи

Тони Фъргюсън: Печеля битки от времето, в което Макгрегър беше на помощи
Публикувано на: Декември 11, 2020 в 06:00 ч
Бившият временен шампион в лека категория Тони Фъргюсън се завръща този уикенд. Той ще се бие в подглавната битка на UFC 256 в Лас Вегас срещу опасен съперник в лицето на Чарлз Оливейра. Това е битка, която ще повлияе сериозно на кариерата на "El Cucuy", който за първи път от 8 години идва след загуба.

През май Фъргюсън загуби от Джъстин Гейджи и се раздели със серия от 12 поредни победи. Мнозина вярваха, че Тони ще се справи с Гейджи, но това не се случи и Фъргюсън пое доста щети. 36-годишния американец се похвали с постиженията си и не пропусна да критикува своите колеги. Ето какво сподели Тони пред медиите:

Тази титла е мокър сън. Почти съм я стигнал, но те винаги я отдалечават от мен. Не знам какъв е проблема. Може би е в това, че съм мексиканец. Аз съм американец с мексикански черти. Печелих 8 години поред и бях в серия от 12 поредни победи. Тогава все още нямаше жени в UFC и Конър Макгрегър беше на помощи. Има и още много неща, но въпреки това все още не съм получил шанс за титлата. Аз съм тук и все още чакам. 

Имам една титла у дома и мога да преследвам друга. Имам и трофей от Ultimate Fighter. Имам медали и съм властелин на пръстените с всички мои отличия. От UFC казаха, че Чандлър има битка, а малко по-късно той каза, че няма битка. В даден момент някой излъга и трябва да си оправят фактите. 

Оливейра беше единствения силен  боец, който изяви желание да се бием. Чандлър не искаше, Поарие не искаше, Макгрегър избяга, а Хабиб изчезна. Има задници, които искат да слагат други бойци пред мен в класирането и да ме върнат на 5-тото място. 

Къде сгреших ? Никой не се е застъпвал за мен, за да получа шанс за титлата. Застъпи се моята серия от 12 поредни победи. 

Ще успее ли Тони да победи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес