Зареждане

Тони Фъргюсън: Аз съм шампионът!

Тони Фъргюсън: Аз съм шампионът!
Публикувано на: Септември 18, 2022 в 10:00 ч
Тони Фъргюсън няма намерение да се пенсионира след загубата си със събмишън в UFC 279 от Нейт Диас. 

Миналия уикенд Тони се завърна в полусредна категория и се готвеше за битка с Ли Джинлианг. В последният момент Тони прие битка с Нейт Диас, след като Хамзат Чимаев се провали на кантара. „El Cucuy“ оглави събитието и се предаде в битката с Диас, която беляза 5-тото поредно поражение за него.

След загубата няколко анализатори, включително Даниел Кормие, споделиха, че Фъргюсън трябва да се пенсионира, тъй като загуби 5 поредни битки. Въпреки това, „El Cucuy“ твърди, че няма да се пенсионира и също така разкритикува Кормие за неговите думи.

"Когато почувствам, че съм готов да се пенсионирам, ще се пенсионирам. Но точно сега е малко по-различно, малко по-интересно. Кормие и останалите коментатори не спират да повтарят едни и също неща в последните години.

Те искат общественото око да ме види такъв и искат да ме представят като боец, който се отказва. Аз не съм мамил на кантара, за да запазя титлата си. Кормие го направи. 

Тези момчета грабват кърпата, опитвайки се да мамят на кантара. Хора от UFC бяха точно там, но го приеха. Не е нужно да бъдеш задник към хората, които наистина работят упорито.

Буквално дадох ризата си от гърба си на феновете, както и на UFC. Все още съм готов да сваля ризата си, за да вляза в този проклет октагон и да покажа, че аз съм човекът. Все още съм шампион.“, каза Фъргюсън пред ESPN. 

Прав ли е Тони да се ядосва на критиките ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес