Зареждане

TJ Dillashaw: Dominick Cruz иска да си изкара мач за титлата с курвенски номера

TJ Dillashaw: Dominick Cruz иска да си изкара мач за титлата с курвенски номера
Публикувано на: Август 9, 2018 в 19:20 ч
TJ Dillashaw има доста претенденти, които искат да му отнемат титлата и даже започнаха да влизат в спорове помежду си. Един от тях е бившият шампион Dominick Cruz, който детронира Dillashaw преди няколко години.

Dominick Cruz настоява, че той е най-добрият боец в категория петел и предизвика Dillshaw за реванш, но шампиона няма интерес и го обвини, че иска да си изкара мач за титлата с курвенски номера:

Eдинствения проблем, който имам с Dominick Cruz е това, че продължава да настоява за реванш, а в същото време не е бил активен от 2 години. Ако беше активен разбира се, че щеше да получи реванш. 

Той беше аут за 2 години и беше контузен и сега, когато аз търся претенденти той излиза и казва, че е готов да се бие. Cruz просто иска да пререди убийците, които са в категорията, защото не иска да се бие с тях. За мен това са курвенски номера.

Разбира се, че може и да е бил контузен, но тогава да се бие с някои и тогава да иска реванш. Нека победи Marlon Moraes и тогава ще танцуваме. Все още Cruz не се е доказал от последната си битка. Не се е бил от 2 години, загуби титлата си и сега иска реванш.

Имам повече приключени битки в UFC, от неговите победи в октагона. Нека продължава да говори, че бил най-добрият в категорията, но аз имам повече приключени битки, от победите му в клетката.


Трябва ли да получи реванш Dominick Cruz ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес