Зареждане

Тито Ортиз: Искам Джон Джоунс и вярвам, че мога да победя

Тито Ортиз: Искам Джон Джоунс и вярвам, че мога да победя
Публикувано на: Ноември 30, 2019 в 08:58 ч
Бившият шампион в полутежка категория Тито Ортиз властваше няколко години в категорията и успя да защити титлата си 5 поредни пъти в UFC. Последваха няколко загуби, след които той така и не успя да си върне златото. 44-годишния ветеран е с рекорд 20-12-1 в ММА и няколко пъти се оттегля и се връща в ММА.

Той се намира в серия от 2 поредни победи и след седмица ще се бие срещу Алберто Дел Рио в Тексас. Ортиз следи какво се случва в UFC и все още иска да премери сили с Джон Джоунс, който дълги години властва в полутежка категория и няма кой да го свали от трона. Тито не се разбира много добре с Дейна Уайт и шансовете за битка с "Bones" са минимални, но той все пак вярва, че може да го победи:


Джон Джоунс е страхотен и можеше да бъде най-добрия в историята, но много пъти опетни кариерата си. Обичам това момче, но той направи много глупости в клетката и извън нея. Той е един от най-добрите бойци, които са се състезавали в полутежка категория. Да, готов съм да се бия с него. 

На 100% съм готов. Да, аз мисля, че мога да го победя. Мисля, че имам добри шансове за победа. Хората говорят, че вече съм стар, но нека дойдат и да се пробват срещу мен. Сега тренирам по-здраво отвсякога. Сега физиката и психиката ми са в много добро състояние и съм на различно ниво от преди. 




 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес