Зареждане

Тито Ортис с конспиративна теория за смъртта на Джордж Флойд

Тито Ортис с конспиративна теория за смъртта на Джордж Флойд
Публикувано на: Юни 2, 2020 в 06:00 ч
Бившият шампион на UFC в полутежка категория Тито Ортиз често пуска своите теории за проблемите, които се случват по света. Наскоро Ортиз сподели, че според него COVID-19 е създаден от хора, за да спрат протестите срещу правителствата по света. Сега една друга тема е наболяла в последните дни в САЩ и протестите не утихват. Преди малко повече от седмица чернокож мъж почина в следствие на полицейско насилие и това предизвика бурно недоволство и безредици на много места в Щатите.

Полицай на име Дерек Шовин прекали с действията си по време на ареста на Джордж Флойд и държа коляното си на врата на чернокожия мъж, докато той не загуби съзнание. В болницата Флойд почина, а напрежението не спира да ескалира. В цялата история Ортиз вижда неща, които другите не виждат и ето каква е най-новата му теория за убийството на Флойд:


Изневиделица Джо Байдън каза, че не си черен, ако не гласуваш за него. Какъв е най-добрия начин да постигнеш това ? Нека се появи история, в която полицай убива чернокож мъж. Нали знаете, че този човек почина от проблеми със сърцето, а не от задушаване. Не е правилно. Това е напълно грешно. 

Този полицай не трябваше да постъпва така. Забележете, че ченгето, което беше арестувано, няма нищо общо по прилика с това, което извърши действието. Лудост. Единствената причина да говоря това е, защото казвам истината. 


Ето снимка на Шовин преди и след ареста. Съгласни ли сте с теорията на Ортиз ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес