Зареждане

Дейна Уайт: Ранди Кутюр и Тито Ортис искаха да унищожат UFC

Дейна Уайт: Ранди Кутюр и Тито Ортис искаха да унищожат UFC
Публикувано на: Септември 16, 2023 в 20:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт разкри кои двама бойци според него са се опитали да унищожат компанията в миналото.

Не е тайна, че Дейна Уайт си създаде врагове през годините. Босът не се страхува да бъде безмилостен, когато сметне за добре, а от друга страна, много бойци са говорили срещу него в миналото.

Независимо на кого вярвате, Уайт със сигурност е държал на своята позиция няколко пъти – за добро или за лошо. В съвременната епоха неговите вражди обикновено не са толкова ожесточени, колкото бяха преди.

Въпреки това той със сигурност не е забравил старите рани от миналото. В скорошно интервю Дейна спомена две легендарни личности, с които мразеше да работи.

„В такъв ключов момент в развитието на спорта вероятно е имало двама, които са се опитали да унищожат бизнеса. Тито Ортис и Ранди Кутюр. Това е истина на 100 процента. 

Двама от най-лошите момчета, с които някога може да работите. Проблемът с Тито е, че той е глупав човек. Той е много глупав.“, каза Уайт.

Ортис и Кутюр постигнаха невероятни неща в ММА. Те са бивши шампиони, имали са емблематични битки и тяхното наследство вероятно ще издържи изпитанието на времето.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес