Зареждане

Тито Ортиз: Коронавирусът е създаден от хора

Тито Ортиз: Коронавирусът е създаден от хора
Публикувано на: Март 23, 2020 в 13:49 ч
45-годишният бивш шампион на UFC в полутежка категория Тито Ортиз вярва, че епидемията от коронавирус е реална. Много теории се въртят в социалните мрежи и не са малко тези, които вярват, че може би всичко е лъжа. Интересен факт е, че семейство Симпсън отново предсказаха и това бедствие и отново дадоха храна за размисъл на любителите на конспиративни теории.

"The Huntington Beach Bad Boy" е убеден, че всичко е реалност и направено с цел да заличи всички възрастни хора. Ето какво сподели Ортиз, който за последно победи Алберто Дел Рио в битка, която от Combate Americas организираха в началото на декември миналата година:


Дали мисля, че коронавирусът е реален? Мисля, че е реален на 100 %. Някой човек е направил този вирус, който покосява всички възрастни хора. Лудост е, но е нещо, за което искам да говоря. Спомняте ли си Китай и всичките протести, които се случваха? 

Имаше много хора по улиците и всички искаха да бъдат като нас, американците, и пееха националния химн. И тогава изведнъж това нещо се разпространи за ден. Това е най-лудото нещо на света. Сега няма такива протести, нали? Мисля, че в Италия правят същото. И там вече не виждаме протести, нали? Лудост!

Какво е вашето мнение за епидемията ? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес