Зареждане

Тим Кенеди: Джон Джоунс смърдеше на трева и алкохол в залата

Тим Кенеди: Джон Джоунс смърдеше на трева и алкохол в залата
Публикувано на: Март 13, 2020 в 14:30 ч
Бившият боец на UFC в средна категория Тим Кенеди твърди, че шампионът в полутежка категория Джон Джоунс смърдял на трева и алкохол по време на тренировките в залата. В миналото "Bones" имаше сериозни проблеми с властите, след като удари бременна жена и избяга. Той често се отдаваше на диви партите, в които се напивал до козирката и се дрогирал.

В последните си няколко срещи в клетката Джоунс се представя далеч от своите възможности и това му донесе сериозни критики от феновете. Джон едвам успява да си запази титлата в последните срещи с Тиаго Сантос и Доминик Рейес, а Тим Кенеди смята, че критиките към шампиона са оправдани. Ето какво сподели още Кенеди в Submission Radio:


Мисля, че критиките към Джоунс са заслужени. Когато той беше един млад и гладен лъв и нямаше тези проблеми в личния живот, то ние виждахме от него свирепи представяния в стил Майк Тайсън. И тогава успехът дойде, и парите, и славата, и лошите решения, и подкупите, и коката, и стриптизьорките. 

Не казвам, че корелацията е причинно-следствена връзка, но определено сте виждали спад в представянето или наистина голям удивителен знак за това как се гледа на битките, докато тези житейски решения се случват. И така, техниката, талантът, умението все още е в онази версия на Джон Джоунс и като всички претенденти се надявам да се молите животът му да е все още катастрофа, защото ако той вкара живота си в ред, то този пич ще бъде неудържим. 

Когато всичко беше наред при него, мразех да тренираме заедно, защото беше много доминантен. Когато обаче отсъстваше и се беше отдал на купони, аз можех да го усетя. Можех да подуша алкохола и тревата в него. Когато започнеш да тренираш и да се потиш, то тези неща започват да излизат. Винаги беше абсолютна болка в залата, но най-доброто от мен срещу него беше, когато той идваше в залата след парти и беше далеч от най-добрата си версия.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес