Зареждане

Тиаго Сантос: Ще бъда 100 пъти по-добър срещу Ракич

Тиаго Сантос: Ще бъда 100 пъти по-добър срещу Ракич
Публикувано на: Февруари 26, 2021 в 00:00 ч
Тиаго Сантос е готов за битката си с младата надежда Александър Ракич. 37-годишния бразилец ще се бие с Ракич на UFC 259, което ще се проведе в началото на следващия месец във Вегас.

Бившия претендент за титлата в полутежка категория е в серия от 2 поредни загуби, но ще се опита да ги спре. Сантос загуби от Джон Джоунс в бой за титлата и понесе доста щети, след което си оперира коленете.

В края на миналата година той се завърна, но беше колеблив и загуби със събмишън от Глоувър Тейшейра. Сега Тиаго вярва, че е много по-добър и сподели, че ще видим старата му версия в действие:

Сега съм много по-подготвен от предишната ми битка с Глоувър Тейшейра. Сега вече имам повече време, а битката с Тейшейра беше загрявка. Бях отсъствал дълго време и чувствах, че нямам време за битка и съм закъснял. Не се оправдавам. Готов съм на 100 % и съм 100 пъти по-добър от предишната ми битка. 

Обърнах повече внимание на моята борба и джиу-джитсу. Не, че не съм тренирал преди боя с Тейшейра, но сега го направих дори повече. Със сигурност ще видите отново "Marreta" в действие. Ще бъда агресивен, но не безразсъден. Тази битка ще се различава от предишната.

Ще успее ли Сантос да спре серията си от загуби ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес