Зареждане

Ти Джей Дилашоу: Искам си титлата

Ти Джей Дилашоу: Искам си титлата
Публикувано на: Юли 26, 2021 в 02:00 ч
Ти Джей Дилашоу, който е бивш шампион в категория петел си иска титлата. Миналия уикенд той се завърна след 2-годишно наказание от USADA и оглави събитието на UFC в Лас Вегас. Ти Джей победи Кори Сандхаген с раздвоено решение и навлезе в серия от 5 поредни победи.

Той разкри, че имал множество контузии по време на своя лагер, но нищо не било в състояние да го спре. Дилашоу даде заявка за титлата и сега ще го върнат в класирането на организацията.

Дилашоу си иска златото и предложи създаване на временна титла, ако безспорната се проточи. Ето какво още сподели той пред камерата на ESPN след тази голяма победа:

Определено не можех да виждам и трябаше така да играя. Имаше добро количество кръв в окото ми от аркадата. Готвих се за него и по време на лагера ми отвориха тази аркада два пъти. Тя просто си беше там и чакаше отново да я отворят. Аз не мислих за нея. Не се притеснявах в битката и просто пресирах. 

Имах много тежък лагер. Не успях да правя спаринги през цялото време. Не успях да остана здрав в лагера. Имах притиснат нерв в крака. Това беше едно от най-лошите неща, с които съм се справял. Скъсах връзки в дясното коляно. Също така нараних лявото си рамо. 

Целият лагер беше много тежък. Не исках да говоря за това, за да не се оправдавам. Бяха минали две години и нямаше начин да се оттегля от битката. Бях готов да се бия и на 1 крак и не ми пукаше. 

Искам да си върна титлата. Не ми се чака цяла вечност. Ако ще чакаме, тогава нека създадат временна титла. Това си е моята титла.

Ще успее ли Ти Джей да си върне титлата ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес