Зареждане

Ти Джей Дилашоу: Химията не ми е помогнала в кариерата

Ти Джей Дилашоу: Химията не ми е помогнала в кариерата
Публикувано на: Юли 19, 2021 в 04:00 ч
Бившият шампион в категория петел Ти Джей Дилашоу твърди, че химията не му е помогнала в кариерата. 35-годишния американец беше на върха в своята категория и след 2 поредни победи над Коди Гарбрандт реши да търси още 1 титла.

Той слезе в категория муха, за да се бие с Хенри Сехудо и загуби с нокаут за 32 секунди в началото на 2019 година. Това обаче не беше най-лошото, защото след битката стана ясно, че Ти Джей е дал положителна проба за забранено вещество.

Дилашоу реши да овакантни титлата си в категория петел и получи 2 години наказание от USADA. Дилашоу си призна, че ползвал химия за боя със Сехудо, а Гарбрандт не спира да твърди, че Дилашоу бил на химия от години.

Наказанието на бившия шампион вече изтече и той ще се завърне този уикенд. Ти Джей ще мери сили с Кори Сандхаген в главната битка на UFC on ESPN 27, което ще се проведе в института на UFC. Много хора смятат, че успехите на Дилашоу се дължат на химия, но той ги опроверга със следното:

Ако смятах, че съм стигнал до тук благодарение на химията, тогава нямаше да предизвиквам Кори Сандхаген. Нямаше да искам да се бия с боец от топ 5 на дивизията. Ще съм животно, когато се завърна в клетката.

 Хората може да говорят каквото си искат, но от USADA ме поставиха под микроскоп, след като се забърках в проблеми. 

Върнаха се назад в миналите ми битки и направиха нови тестове на пробите ми до битката с Доминик Круз. От USADA пазят А и Б пробите за всеки тест, който ти направят. Направих грешка. 

Това е оръжие за USADA, което използват срещу теб, за да не може и другите бойци да правят такива неща. Аз сам се прецаках и взех това решение. Аз обаче живея с това, справих се с него и така е по-лесно. 

Ще успе ли Дилашоу да се върне на върха ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес