Зареждане

Thiago Santos: Ще шокирам света с победа над Jon Jones

Thiago Santos: Ще шокирам света с победа над Jon Jones
Публикувано на: Февруари 24, 2019 в 08:40 ч
Thiago Santos (21-6 MMA, 13-5 UFC) продължи да впечатлява с изявите си в клетката. Той успя да победи с нокаут Jan Blachowicz и ще влезе в топ 5 на полутежка категория. Santos  навлезе в серия от 4 поредни победи и смята, че е готов за шампионска битка и ще чака победителя от Jon Jonеs и Anthony Smith, които ще се бият за титлата през следващия уикенд. "Marreta" ще бъде в залата, за да наблюдава отблизо срещата и е готов да стане шампион:



Миналата седмица имах контузия и едвам ходех. Цяла седмица лекувах коляното си и ходех на терапия. Успях да се възстановя и реших, че ще се бия. Все още ме тревожи тази контузия, но вярвам, че не е сериозна. Радвам се, че успях да победя и гледам напред. Виждам само битка за титлата, защото пред мен няма претенденти. 


Победих Blachowicz, който е 4-ти, а пред него е Smith, който вече ще се бие за титлата. Аз съм следващия. Знам, че няма да съм фаворит в битка срещу Jones. Всички мислят, че той ще ме победи. Ще шокирам света, когато го победя. Аз съм на тази позиция с причина. Искам си шанса. Дайте ми този шанс и ще шокирам света.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес