Зареждане

Thiago Santos: Искам незабавен реванш, защото спечелих 3 рунда срещу Jon Jones

Thiago Santos: Искам незабавен реванш, защото спечелих 3 рунда срещу Jon Jones
Публикувано на: Август 7, 2019 в 09:35 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Thiago Santos все още се възстановява от операцията на колената. Той получи тежки травми в двете колена миналия месец в битката за титлата с Jon Jones. Бразилеца даде всичко от себе си и изкара 25 минути на един крак, но за негово съжаление загуби с раздвоено решение.

"Marreta" определено затрудни доста "Bones" и имаше доста фенове, които започнаха да твърдят, че бразилеца трябвало да спечели битката. Santos се ограничаваше от коментари, но в последното си интервю сподели, че спечелил 3 рунда и иска незабавен реванш когато се върне в клетката:


Мисля, че спечелих 1-вия, 2-рия и 5-тия рунд. Трябва да има реванш. Мисля, че трябва да се бием отново когато се възстановя на 100 %, за да се разбере кой е истински победител. Да, преди седмица гледах повторение от битката. Трудно ми беше да го гледам и това беше причината да го гледам толкова късно. Щях да дам победата за Santos, ако аз бях съдия. 

Вярвам, че спечелих 3 рунда от двубоя. Мисля, че Jones спечели решението, защото е шампион. Смятам, че претендента трябва да направи повече, за да спечели с решениет срещу шампиона. Не знам дали ще ми дадат реванш. Сега най-важно е да се възстановя, а след това отново ще преследвам титлата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес