Зареждане

Теди Атлас похвали Леон Едуардс: Той стана с 30% по-добър, когато спечели титлата

Теди Атлас похвали Леон Едуардс: Той стана с 30% по-добър, когато спечели титлата
Публикувано на: Декември 13, 2023 в 11:00 ч
Теди Атлас е познавач на бойните спортове, по-конкретно на бокса.

Но когато става въпрос за UFC, по-конкретно за UFC 296, което ще се проведе в събота вечер в Лас Вегас, Невада, той също знае едно-две неща.


В последния си подкаст "The FIGHT with Teddy Atlas" Атлас разказа за ключовете към победата на защитата на титлата на Леон Едуардс срещу Колби Ковингтън и как вижда развоя на битката.



"Той стана с 30 процента по-добър, когато спечели тази титла срещу Камару Усман", каза Теди Атлас. "Той има всичко, което му е нужно. Той има уменията. Има техниката и вярата на шампион в момента."

Атлас заяви, че битката ще се сведе до способността на Едуардс да излезе напред и да хване Ковингтън с нещо, докато Колби се опитва да го събори. Той също така вижда битката да стигне до шампионските рундове.

"Ковингтън прави три неща - влиза, влиза и влиза още, - каза Теди Атлас - И прави повече от това. Разбира се, той е много талантлив и на тепиха, но е толкова горд, твърд воин, че понякога отказва да покаже страхотните си борчески умения. Той ще се откаже от това, само за да се бие с теб в стойка, за да спечели по този начин."

Едуардс и Ковингтън са свързвани с двубой от известно време, тъй като битката е третият шанс на Ковингтън за титла от 2019 г. насам, като той загуби два пъти от тогавашния шампион Усман.

Последната победа на Ковингтън дойде на UFC 272 срещу Хорхе Масвидал през март 2022 г. и той не е печелил двубои от четири години насам. Що се отнася до Едуардс, той излиза с втора поредна победа срещу Усман и не е губил от осем години.

Какво мислите за коментарите на Теди Атлас?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес