Зареждане

Тайрън Уудли: Ще се оттегля на върха, защото съм над всички

Тайрън Уудли: Ще се оттегля на върха, защото съм над всички
Публикувано на: Март 26, 2021 в 17:00 ч
Бившият шампион в полусредна категория Тайрън Уудли е опрян до стената. 38-годишния ветеран се завръща в клетката този уикенд, за да се бие в подглавната битка на UFC 260 в Лас Вегас. Негов съперник е корав бразилец в лицето на Висенте Луке.

Уудли е в серия от 3 поредни загуби и не е любимец на Дейна Уайт. Със сигурност 4-та поредна загуба ще го изхвърли от UFC, но Тайрън няма намерения да губи. Той вярва, че е над всички в категорията.

Луке влиза в боя със серия от 2 поредни победи с нокаут. В интервю преди срещата Уудли сподели, че планира да спре на върха, защото е над всички в играта:

Знам, че ако се представям на нивото, на което трябва, тогава всичко ще се нареди. Няма да се тревожа за победи и загуби. Няма да се тревожа за бонуси и големите битки. Мисля, че през цялата ми кариера ме натискаха да опровергавам хората. Имам хора, пред които трябва да се докажа.

Трябва да се докажа пред треньори, близки, партньори и тези, които ме подкрепят от началото. Винаги опитваш да опровергаеш милиони хора. Трябвa да разбера, че живота не е права пътека. Може да бъде, но ние правим избори. Направих избори, които ме отклониха от пътя. 

Предаването не е опция. Трябва да се оттегля на върха така, както планирах в началото. Загубих последните си битки, но паднах от шампиони или топ претенденти. На хартия съм по-добър от всички тях. 

Ще загуби ли Уудли този уикенд ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес