Зареждане

Тайрън Уудли се цели в титлата в средната категория

Тайрън Уудли се цели в титлата в средната категория
Публикувано на: Януари 15, 2019 в 12:31 ч
Настоящият шампион в полусредната категория на UFC, Тайрън Уудли защити титлата си четири поредни пъти, след като си я спечели от Роби Лаулър през 2016-та. Последната защита срещу Дарън Тил обаче бе на висока цена - Уудли си счупи ръката и се подложи на операция. Сега шампионът е готов за завръщане към следващата си битка, която ще е на 2-ри март в UFC 235 срещу Камару Усман.

Уудли се закани, че след като прегази всички бойци в полусредната категория, ще е готов за нови изпитания в горната средна категория.

"Хората в средната категория трябва да внимават. Може да ме видите там до края на годината. Ще прегазя всички в полусредната категория и ще се кача в горната категория, за да победя Келвин Гастелъм отново или да сваля Робърт Уитакър. И двамата така или иначе са за полусредната. Просто не знаят как да свалят правилно килограми."

Уудли вече има победа над Гастелъм в UFC 183, а двубой с Уитакър изглежда доста обещаващ - в момента австралиецът е с 8 поредни победи.

За предстоящия си двубой с Усман, Уудли не е особено притеснен.

"Камару Усман? Той не е готов за мен все още. Не е достатъчно съзрял за този спор и няма да издържи на моя натиск. Какво ще направи той? Ще ме повали? Ще ме надиграе в стойка? Ще удря по-силно от мен? Ще се мери с моята стратегия? Той е моя версия, но от преди години."
 
Вижте също: Colby Covington: Woodley ще смаже Kamaru Usman
 
Камару Усман е непобеден в UFC и има 9 предни победи над имена като Рафаел дос Аньос, Леон Едуардс, Емил Уебер Мийк и Демина Мая. "The Nigerian Nightmare" си заслужи първата си шампионска битка от включването му в организацията през 2015-та.

Какви са прогнозите ви за този двубой между Усман и Уудли в UFC 235?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес