Зареждане

Tatiana Suarez се радва да я наричат женския Nurmagomedov

Tatiana Suarez се радва да я наричат женския Nurmagomedov
Публикувано на: Май 21, 2018 в 09:23 ч

След бързия и впечатляващ събмишън срещу Alexa Grasso в UFC Chile, Tatiana Suarez вече има три победи в Октагона и общо шест в спорта, без нито една загуба. Като това не включва трите победи, които отбеляза в The Ultimate Fighter 23. Тя е също Олимпийска състезателка по борба, а играта ѝ често е сравнявана с друг доминантен UFC боец - шампиона в лека категория, Khabib Nurmagomedov.

В наскорошно интервю тя беше очарована да бъде спомената в една изречение с Khabib и разкри, че дори е заимствала някои движения именно от неговата игра.

"Харесва ми сравнението, защото съм му голяма фенка. Някои техники до голяма степен съм ги взела от него. Една от тях успях да вкарам в действие и този път, така че - благодаря ти, Khabib, защото уча от теб."



"Уча се от всички бойци. Има толкова невероятни състезатели. Познавам много такива, които казват, че не гледат срещи, но това е лудост, защото можеш да научиш толкова много от всекиго и да растеш като боец."

Самият факт, че Suarez се би в подглавното събитие ясно показва, че от UFC възлагат сериозни надежди на нея. С интерес ще следим развитието ѝ в категор

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес