Зареждане

Стрикланд към трансджендър: Щом си се родил с топки, тогава си мъж

Стрикланд към трансджендър: Щом си се родил с топки, тогава си мъж
Публикувано на: Септември 14, 2021 в 05:00 ч
Шон Стрикланд не е съгласен с това, което се случи преди няколко дни. Алана Маклафлин е роден мъж, но става жена и миналия уикенд дебютира при жените в ММА. Алана се би със Селин Провост на ММА галавечер във Флорида и спечели със събмишън във втория рунд.

Маклафлин е бивш член на специалните сили на американската армия. Много хора смятат, че трябва да има отделни категории само за трансджендъри, защото не е честно човек, който е бил мъж да стане жена и да се бие с жени.

Вижте още - Трансджендър дебютира с победа в ММА при жените

Стрикланд изригна в социалните мрежи по адрес на Маклафлин и го определи като страхливец. Шон смята, че може да си смениш името и пола, но щом си се родил с топки, тогава си оставаш мъж. Ето какво още написа Стрикланд;

Може да си смениш името и да се наречеш жена, но въпреки това все още си шибан мъж. Изчезвай от женския ММА страхливец. Това е причината атлетическите комисии да са безполезни. 

Аз смятам себе си за класически феминист. Ако твоята религия и правителство имат различен стандарт за жените, тогава не съм окей с това. 

Щом си се родил с топки, тогава си мъж. Aко си се родил с яйчници, тогава си жена. 

Taка ли е ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес