Зареждане

Стрикланд към Миочич: Ще ти бъдa боксова круша в лагера за Джоунс

Стрикланд към Миочич: Ще ти бъдa боксова круша в лагера за Джоунс
Публикувано на: Март 17, 2023 в 00:00 ч
Боецът на UFC в средна категория Шон Стрикланд (25-4) призна, че не може да понася бившия шампион в полутежка категория и действащ шампион в тежка категория Джон Джоунс (27-1). Шон предложи на Стипе Миочич (20-4) да го ползва като боксова круша в лагера за битката с "Bones".

От UFC планират да изправят Джоунс срещу Миочич в бой за титлата в тежка категория. Това ще се случи през лятото в Лас Вегас на събитието UFC 290. В началото на месеца Джоунс победи Сирил Ган и спечели вакантната титла, която Франсис Нгану освободи.

Той си пожела битка с Миочич, а от UFC ще му дадат това, което иска. Букмейкърите застанаха зад Джоунс, но Стрикланд ще стиска палци за Миочич. Шон е готов да се пожертва и да тренира всеки ден със Стипе, за да му помогне.

„Джон Джоунс е пълен задник. Той се провали на повечето допинг тестове, преби жена си до кръв, удари бременна жена и си тръгна. Може да си най-великият боец, но на колко допинг теста си се провалил ? 

Всичко трябва да се анулира. Стипе, братко, моля те, победи го заради мен. Миочич, ако искаш да тренираш, ела в моята зала. Ще бъда твоята боксова круша. 

Можем да се бием всеки ден. Каквото и да имаш нужда, Стипе, аз съм твоят човек.“, сподели Стрикланд пред с Хелън Йи.

Може ли Стрикланд да наклони везната в полза на Миочич ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес