Зареждане

Stipe Miocic изяви желание да оглави UFC 230 срещу Daniel Cormier

Stipe Miocic изяви желание да оглави UFC 230 срещу Daniel Cormier
Публикувано на: Октомври 9, 2018 в 22:57 ч
Рекордьора по защити на титлата в тежка категория Stipe Miocic е готов да се изправи срещу Daniel Cormier в главната битка на UFC 230. Днес се заговори, че от UFC гласят Daniel Cormier срещу Derrick Lewis в битка за титлата в тежка категория в главното събитие на UFC 230.

В интервю днес Lewis сподели, че му е още рано за битка, но ако му платят добре е готов да приеме. Бившия шампион в тежка категория Stipe Miocic също изяви желание да спаси събитието, което има главна битка, но тя вбеси феновете и те изразиха недоволство в социалните мрежи. Stipe обаче е готов да помогне, но трябва да му се даде шанс:


Готов съм да си върна титлата.


Stipe не е сред любимците на Dana White и в началото на годината го обиди, като след битката с Ngannou, не му позволи да му сложи пояса. Преди няколко месеца Kajan Johnson също обиди Dana White и наскоро беше освободен от организацията. UFC вече предлагаха битка на Miocic срещу Curtis Blaydes, но той беше категоричен, че ще се бие само за титлата. Междувременно той продължава да тренира и да се готви и споделя, че е по-гладен от всякога:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес