Зареждане

Стипе Миочич: Ще се опитам да нокаутирам Нгану

Стипе Миочич: Ще се опитам да нокаутирам Нгану
Публикувано на: Януари 7, 2021 в 06:00 ч
Шампионът на UFC в тежка категория Стипе Миочич ще се опита да направи това, което никой преди него не е правил. 38-годишния ветеран ще пробва да нокаутира своя съперник Франсис Нгану. Двамата ще направят реванш за титлата през март.

Първата им битка видяхме преди няколко години и в нея Миочич доминира Нгану и го победи с решение. Тогава Стипе смълча критиците, но сега Франсис отново е във възход и вярва, че е поправил грешките от първата битка.

Миочич идва след 2 поредни победи над Даниел Кормие и е готов за тежкото предизвикателство. В първата битка Миочич печелеше точки, но този път няма да е така и той ще търси победата с нокаут:

Това е бой и Франсис Нгану удря много силно. Знаете ли, всичко може да се случи по време на бой. В тежка категория сме, бием се с малки ръкавици. В тази дивизия един удар може да реши всичко, още повече, ако се биете с човек като Франсис.

Но нека разгледаме ситуацията от моя страна. Аз също имам силен удар и мога да го нокаутирам. Знам, че още никой не е успял, но със сигурност ще опитам. Няма да стоя само там и да вкарвам точки по време на битката, а ще се опитам да я завърша.

Ще успее ли Миочич да нокаутира Нгану ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес