Зареждане

Stephen Thompson иска среща с Robbie Lawler за временната титла в дивизията

Stephen Thompson иска среща с Robbie Lawler за временната титла в дивизията
Публикувано на: Октомври 11, 2017 в 09:00 ч
 
Временните титли в UFC започват да се раздават на килограм. Вземете например миналия уикенд, в който Tony Ferguson спечели временната титла в лека категория след люта битка с Kevin Lee в главното събитие на UFC 216. Разбира се, тази временна титла бе оправдана, тъй като шампионът на дивизията Conor McGregor не е защитавал колана си близо година.
 
Сега Stephen Thompson засилва слуховете за потенциална битка за временната титла в полусредна категория,, тъй като наскоро Tyron Woodley обяви, че може да бъде извън Октагона доста време поради контузия. И въпреки, че "Wonderboy" има битка с Jorge Masvidal в UFC 217 в Ню Йорк, на 4-ти ноември, елегантният каратист не се срамува да изрази кой - и какво - иска оттук нататък.
 
"От доста време се движим заедно с Robbie Lawler, първо аз бях претендент №1, а после той беше №1, а след това и двамата бяхме №1. Знаете как стоят нещата, разбирам, че Tyron ще отсъства известно време, така че се надявам, че ще мога да се бия с Robbie Lawler, може би за временната титла в дивизията", заяви Thompson по време на интервю за радио Submission.
 
 
Разбира се, Thompson има и сериозна задача пред себе си в лицето на Masvidal. "Wonderboy" не е забравил това и заяви, че тяхната битка ще бъде една от най-запомнящите се, като се имат в предвид техните вълнуващи стилове.
 
"Много от феновете на ММА са по-развълнувани от нашата битка, отколкото от всичко друго, така че и двамата имаме отговорността да излезем там и наистина да се позабавляваме. За разлика от Tyron, този човек идва право срещу теб в клетката и смятам да сътворим страхотна битка.", заяви Thompson.


 
Не е ясно колко дълго Woodley ще бъде извън Октагона, така че разговорите за временна титла са доста преждевременни. Плюс това, "Wonderboy" все още трябва да премине през "Gamebred"... което е много по-лесно да се каже, отколкото да се направи.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес