Зареждане

Стърлинг за Ян-О'Мали: 'Ще бъде ужасна нощ за Пьотр'

Стърлинг за Ян-О'Мали: 'Ще бъде ужасна нощ за Пьотр'
Публикувано на: Октомври 4, 2022 в 07:42 ч
Действащият шампион на UFC в категория петел Алджамейн Стърлинг (21-3) вярва, че Шон О'Мали (15-1) има добри шансове да победи Пьотр Ян (16-3).

На 22-ри този месец ще гледаме събитието UFC 280, което ще се проведе в Абу Даби. В подглавната битка Стърлинг ще брани златото си срещу Ти Джей Дилашоу. Преди тях Ян ще посрещне Шон О'Мали в голямата игра. Това ще бъде най-голямата битка в кариерата на О'Мали.

Шон не спира да говори, че ще спечели, въпреки че е аутсайдер. Стърлинг споделя, че ако Ян започне на бавни обороти, тогава го чака ужасна нощ.

„Това е добра битка и за двамата. О'Мали не е имал реални проверки в миналото. Въпреки че веднъж премина теста в битка с Марлон Вера. Това нараняване беше много странно. 

О'Мали има добра работа с крака и дистанция, докато Ян е много издръжлив. Ако Пьотр се включи бавно, тогава в три рундова битка, О'Мали може просто да нанася удари и да работи за точки. 

В такъв случай това ще бъде ужасна нощ за Ян. Но ако успее да намали разликата, да удари тялото или да извади от строя краката на О'Мали, тогава Пьотр ще успее. 

Мисля, че Ян трябва да влезе в битката с добро IQ или ще загуби.“, каза Стърлинг пред Submission Radio.

Каква е вашата прогноза ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес