Зареждане

Стърлинг: Понякога в UFC се чувствам като необичано дете

Стърлинг: Понякога в UFC се чувствам като необичано дете
Публикувано на: Август 16, 2022 в 01:00 ч
Настоящият шампион на UFC в категория петел Алджамейн Стърлинг (21-3) не вярва, че ръководството на UFC се интересува от него като шампион.

Стърлинг ще се изправи срещу Ти Джей Дилашоу (17-4) в подглавната битка на UFC 280 на 22 октомври в Абу Даби. Алджамейн не е голям любимец на феновете. През март миналата година Стърлинг губеше в битка за титлата от Пьотр Ян. Алджамейн беше ударен с непозволен удар и прецени, че няма да продължи битката.

Така той спечели титлата с дисквалификация. Феновете бяха бесни на Стърлинг, който каза, че не се чувства като шампион, но след това празнуваше. През април тази година Стърлинг надигра Ян и защити титлата си, но петното от първата битка все още стои върху него.

Стърлинг твърди, че UFC не го рекламират така, както правят с другите шампиони.

„Понякога се чувствам като необичано дете. Някои бойци са предпочитани от UFC. Не чувствам, че UFC се опитват да ме рекламират по начина, по който рекламират други бойци. 

Може би само ми се струва. Трудно е да се каже какво е в главата на ръководството на лигата. Дано ме харесват. 

Просто трябва да продължа да върша работата си, надявайки се, че ще бъда възнаграден за това.,” каза Стърлинг пред The MMA Hour. 

Може ли Стърлинг да стане една от големите звезди в UFC ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес