Зареждане

Стърлинг: Конър Макгрегър направи Хабиб суперзвезда

Стърлинг: Конър Макгрегър направи Хабиб суперзвезда
Публикувано на: Май 5, 2023 в 00:00 ч
Шампионът на UFC в категория петел (до 61 кг) Алджамейн Стърлинг, говори за бившия шампион в лека категория, руснака Хабиб Нурмагомедов.

Според Стърлинг, Нурмагомедов дължи популярността си до известна степен на ирландеца Конър Макгрегър. Ако трябва да сме честни, тогава трябва да признаем, че само върлите фенове на ММА познаваха Хабиб, преди той да излезе срещу Макгрегър,

"The Eagle" се превърна в световна суперзвезда, след като победи Конър. Ако я нямаше тази битка, тогава със сигурност Хабиб нямаше да се издигне толкова. Ето какво още каза Стърлинг по адрес на бившият боец от Дагестан:

„Когато Хабиб Нурмагомедов напусна спорта, той започна да критикува всички. Не знам дали го направи нарочно или просто така се случи. Хабиб явно не го забеляза, но се получи някак безсрамно и неуважително. 

Като цяло, ако говорим за Хабиб, тогава без Конър Макгрегър, той нямаше да стане суперзвезда. Нямаше да стане Светия Граал, който е в момента. Понякога просто се нуждаете от някой, който да ви отведе на следващото ниво. 

Макгрегър стана такъв човек за Нурмагомедов.", сподели Стърлинг в денят за медии.

Това определено е факт. Макгрегър помогна на Хабиб да се превърне в суперзвездата, която е в момента.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес