Зареждане

Стърлинг: Флойд Мейуедър опита да открадне гаджето ми

Стърлинг: Флойд Мейуедър опита да открадне гаджето ми
Публикувано на: Април 24, 2022 в 02:00 ч
Шампионът на UFC в категория петел Алджамейн Стърлинг разкри, че преди години предизвикал Флойд Мейуедър на бой.

През 2016 г. „The Funk Master“ бил в Palms Casino Resort в Лас Вегас, когато той и приятелката му Ребека Крус, са притеснени от сътрудници на Мейуедър. Те ги поканили да купонясват с „Money“, но Стърлинг останал подозрителен относно намеренията на боксьора. 

Стърлинг вярва, че Мейуедър не се интересувал от него и бързо щели да го избутат настрани, ако бяха приели поканата на боксьора. По онова време Алджамейн все още беше непобеден в ММА и бил готов да премери сили с Мейуедър, за да защити гаджето си.

Мейуедър изпрати своите миньони, за да се опитат да я вземат. Това беше през 2016 година. Тогава все още бях непобеден. Първо изпрати човек, който каза, че можем и двамата да отидем.

Аз си казах: „Човече, не съм глупав“. „Ако дойда там, вие, момчета, ще се опитате да я вземете, след което ще ме избутате назад. Тогава ще трябва да създам драма, защото няма да позволя нещо такова.

Той си тръгна, след което се върна с едно момиче, което каза: „Да, и двамата можете да дойдете“. Аз казах: „Слушай, знам как върви сцената на този филм“. 

Можете да кажете на Флойд, че той е непобеден в бокса, а аз съм непобеден в ММА. Ако искаме да разберем кой е по-добрият спорт, то бихме могли да се бием днес. 

Не мисля, че са отишли и са му казали това. Аз съм голям фен на Флойд, но няма да ме караш да изглеждам като глупак“, каза Стърлинг в подкаста Spinning Backfist. 

Към днешна дата Стърлинг е с рекорд 21-3 в ММА и е в серия от 7 поредни победи. В последната си битка Стърлинг победи Пьотр Ян и защити златото по-рано този месец.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес