Зареждане

Стърлинг: Аз съм шампион, а Пьотр Ян клоун

Стърлинг: Аз съм шампион, а Пьотр Ян клоун
Публикувано на: Юни 1, 2021 в 00:00 ч
Алджамейн Стърлинг спечели титлата в категория петел доста спорно, но въпреки това вярва, че е истински шампион. 31-годишният американец стана шампион, след като Пьотр Ян беше дисквалифициран в битката им.

Ян успя да доминира напълно в срещата, но в края на 4-тия рунд вкара непозволен удар с коляно на Стърлинг, който отказа да продължи. Така Алджамейн спечели титлата, която уж не искаше да приеме, но часове след битката вдигаше наздравици и позираше гордо с пояса.

Сега няколко месеца след срещата Стърлинг все повече си вярва, че е шампион и се кани да го покаже на цял свят. В една от последните си изяви пред медиите Алджамейн, който планира завръщане през ноември сподели следното:

Технически аз съм шампион. Ако всичко беше по моя начин, тогава щях да продължа напред и да се бия с някой друг. С Ян все още имаме много въпроси, на които няма отговор. Искам да премахна всички съмнения и да покажа на този клоун, че има нива в тази игра. 

Ако това е всичко, което той можеше да направи в най-лошия ми ден, тогава харесвам шансовете си в реванш. Във втора битка наистина ще се чувствам добре и мога да поддържам това темпо от рунд на рунд. 

Пьотр няма да знае откъде ще му дойде удар. Няма да знае къде да очаква контра атака. Ще припомня на цял свят, че не случайно съм стигнал до тук. 

Ще успее ли Стърлинг да вземе реванша ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес