Зареждане

Søren Bak победи Paddy Pimblett и спечели титлата в лека категория на Cage Warriors

Søren Bak победи Paddy Pimblett и спечели титлата в лека категория на Cage Warriors
Публикувано на: Септември 2, 2018 в 01:27 ч
Søren Bak и Paddy Pimblett  оглавиха събитието Cage Warriors 96, което се проведе преди малко в Ливърпул. Двамата спориха за вакантната титла в лека категория и Pimblett имаше шанс да стане едва втори след Conor McGregor в историята на Cage Warriors , който е успявал да спечели две титли в различни категории.

Битката започна ударно за Bak, който приклещи в мрежата Pimblett и му вкара добри удари, но Paddy успя да оцелее и го свали на земята където опита да го събмитне и беше близо, но Bak oцеля. До края на първия рунд Pimblett доминираше и не позволи на Bak да се изправи. През цялата битка Pimblett държеше главата си високо и обираше всички удари на Bak, които въобще не бяха слаби.

Pimblett не показа с нищо, че има желание за победа и беше доминиран от средата на втория рунд, чак до края на срещата. Bak можеше да нокаутира Paddy в края на 5-тия рунд, но само сирената го спаси.

След 25 минутна битка и доминация на Bak съдиите му дадоха единодушна победа - (48-44, 48-45, 48-46). Søren Bak e новия шампион в лека категория на Cage Warriors.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес