Зареждане

Soren Bak: Замерваха ме с монети преди битката с Paddy Pimblett

Soren Bak: Замерваха ме с монети преди битката с Paddy Pimblett
Публикувано на: Септември 6, 2018 в 10:05 ч
Новият шампион в лека категория на Cage Warriors, Soren Bak твърди, че феновете в Echo Arena го замервали с монети, докато чакал Paddy Pimblett да влезе в клетката за битката им в събота в Liverpool, England на Cage Warriors 96.

Bak успя да избегне опитите за събмишън от страна на Pimblett и след 5 рунда го победи пред собствената му публика. Вижте какво сподели Bak:

Беше си доста смущаващо да видя толкова много ядосани лица, докато се отправят към клетката. Когато влязох в клетката феновете започнаха да ме замерват с монети и си казах, че знам, че няма да ми платят много, но това с монетите не ми помага.

Преди битката казах, че ще съм доволен, ако някой  хвърли бира по мен, но не и монети. Мисля, че никой от тях не осъзнаваше, че може да ме наранят с тези монети. По време на битката не усетих някой да хвърля монети, но когато излизаше Pimblett видях в краката си доста монети. 

Мисля, че след края на битката обаче си спечелих доста фенове, които ми писаха, че съм свършил добра работа. Ако не сте доволни от представянето ми, то поне дано оцените, че в първия рунд се измъкнах от много труда ситуация в която щях да бъда удушен.

Soren Bak e в серия от 4 поредни победи, като рекорда му е 11-1. Bak обяви, че ще чака обаждане от Dana White.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес