Зареждане

Пади Пимблет: Плаках всеки ден в продължение на 3 месеца

Пади Пимблет: Плаках всеки ден в продължение на 3 месеца
Публикувано на: Декември 22, 2022 в 00:00 ч
Британският боец на UFC в лека категория Пади Пимблет (20-3) сподели, че е изпаднал в депресия след загубата от Сорен Бак (15-1).

Двамата бойци се биха под банера на Cage Warriors през 2018 година. Тогава Бак заложи титлата си в лека категория. За Пимблет това беше шанс да стане шампион в още една дивизия, след като преди това беше шампион в категория перо.

Пади загуби с решение на съдиите пред родни фенове в Ливърпул. "The Paddy" не бил добре здравословно и трябвало да откаже битката, но не искал да разочарова хората. Поражението довело до депресия и Пимблет плакал всеки ден в продължение на 3 месеца.

„През 2018 г. имах наистина труден период в живота си. През май ме оперираха, а през септември трябваше да се бия. Можех да откажа, но чувствах, че в този случай ще разочаровам всички.

Почти довърших момчето в първия рунд, но си нараних ръката и не можах да завърша събмишъна. Човекът се измъкна и аз загубих със съдийско решение. Имах чувството, че разочаровах всички. 

Никога няма да забравя как се върнах в съблекалнята и започнах да плача неудържимо. Повърнах, вонеше навсякъде. Хората полудяха заради мен. През следващите три месеца плачех всяка сутрин.

Единственото нещо, което ми помогна да го преживея, беше общуването с хората. Изразът „оставете го да си отиде от сърцето“ е един от най-добрите в историята. 

Когато говорите с някого, се чувствате така, сякаш тежест пада от раменете ви.“, каза Пади в YouTube. 

За последно Пимблет се би на 10-ти декември на UFC 282 в Лас Вегас. Той победи Джаред Гордън с решение на съдиите, което доведе до спорове. Остана впечатление, че Пади загуби, но получи сериозно рамо от съдиите.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес