Зареждане

Случайна снимка разкрива, че дебютът на Майкъл Пейдж в UFC е насрочен за януари

Случайна снимка разкрива, че дебютът на Майкъл Пейдж в UFC е насрочен за януари
Публикувано на: Ноември 29, 2023 в 06:47 ч
Изглежда, че Майкъл Пейдж вече е боец на UFC.

Добре известно е, че Пейдж е настоящ свободен агент и че той и UFC са изразили интерес да работят помежду си. Въпреки че и двете страни са проявили интерес към сключването на сделка, нищо не е било обявено официално.


Съвсем наскоро Майкъл Пейдж даде интервю и заяви, че все още има няколко пречки, които му пречат сделката да стане официална.

"Иска ми се да мога да кажа със сигурност, че сме подписали, но не сме", каза Пейдж. "Честно казано, все още не сме стигнали дотам. Все още има няколко пречки, които трябва да прескочим. Но както казах, флиртуваме."

И все пак, в подкаста "Пълно изпращане", който беше пуснат във вторник, момчетата на Нелк направиха интервю с главния изпълнителен директор на UFC Дана Уайт от офисите на UFC. В интервюто на заден план се вижда картата на UFC 297 и феновете веднага забелязват нова битка в основната карта, в която Майкъл Пейдж се изправя срещу Кевин Холанд.


Засега няма информация дали тази битка е сключена, но след като се намира във офиса на UFC, може би е все по-близо до официално обявяване. На хартия Кевин Холанд срещу Майкъл Пейдж е интересна битка, която също така е чудесно допълнение към картата UFC 297 в Торонто, която ще се проведе на 20 януари.

Майкъл Пейдж (21-2) излиза след победа с нокаут над Гоити Ямаучи на Bellator 292 през март тази година. Преди това той отпадна с противоречиво решение от Логан Сторли за временната титла в полусредна категория. В кариерата си Пейдж има забележителни победи над Дъглас Лима, Пол Дейли, Дерек Андерсън и Дейвид Рикелс и др. Ако наистина подпише договор с UFC, Пейдж ще бъде един от най-добрите страйкъри в състава.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес