Зареждане

Случаен дебеланко вярва, че може да бие Алекс Перейра

Случаен дебеланко вярва, че може да бие Алекс Перейра
Публикувано на: Юни 20, 2024 в 11:00 ч
В дръзко изявление, случаен дебеланко, самопровъзгласил се за колежански борец, вярва, че може да победи UFC звездата Алекс Перейра. Пухкавият младеж смята, че може да победи шампиона, ако получи пълен лагер за подготовка.

Борецът, който желае да остане анонимен, направи това твърдение в скорошно интервю, заявявайки, че неговият опит в борбата ще му даде предимство пред бразилския боец по смесени бойни изкуства.

Ето какво сподели самозваният борец, след като го попитаха кой UFC боец може да победи:

„Аз съм честен тук, това е 100% Алекс Перейра. Ако някой знае как да се бори срещу него, всичко е свършено. Разбирам, че той може да те нокаутира с всеки един от ударите, но ако погледнеш хората, които се опитват да го свалят, хората го свалят с лекота, защото той не разбира нищо от борба. Аз съм колежански борец. Ако някой знае как да се бори срещу него, край.", сподели младежът.

Перейра е известен със страхотните си способности в стойка, но слабостите му са в борбата. Въпреки че е малко вероятно UFC някога да санкционира двубой между колежански борец и професионален ММА боец като Перейра, изявлението предизвика интересен дебат в ММА общността.

Може ли един опитен борец, с пълен лагер за подготовка, потенциално да победи шампион като Перейра ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес