Зареждане

След победата си днес, Шон Брейди поиска Ян Мачадо Гари или 'лесния' Ковингтън

След победата си днес, Шон Брейди поиска Ян Мачадо Гари или 'лесния' Ковингтън
Публикувано на: Септември 8, 2024 в 18:00 ч
Ян Мачадо Гари или Колби Ковингтън. Това са двете имена, които Шон Брейди иска след последната си победа в октагона.

През изминалата събота Брейди (17-1 MMA, 7-1 UFC) победи бившия претендент за титлата на UFC Гилбърт Бърнс (22-8 MMA, 15-8 UFC) с доминиращо единодушно решение. Двубоят в полусредна категория беше в началото на UFC Fight Night 242 в UFC Apex.

В интервюто си в клетката след двубоя Брейди призова Гари, но след това на пресконференцията след двубоя той добави още едно име към искането.

„Просто смятам, че Ян си мисли, че е Божият дар на земята, а той не е, и чувствам, че всички в този спорт се чувстват по същия начин“, каза Брейди пред репортери зад кулисите. „Аз ще се бия с него. Ще се бия с Колби Ковингтън. Мисля, че Колби е най-лесният мач в дивизията. Ще го надиграя на крака. Ще го ударя лошо.

„Бих искал да се бия с Ян - той е перспективен боец. Аз съм малко по-възрастен от него, но искам да бъда тук още дълго време. Той е непобеден и за него се говори много. Преди каза, че няма да се бие с момчетата, класирани зад него, но във вторник аз ще бъда класиран преди него с това място № 6. Така че да, може би ще му позволя да се бие с мен. Ще видим как ще се развият нещата.“

Брейди очаква дете от съпругата си през февруари и би искал да запише още един двубой преди това. На въпроса дали смята, че Гари или Ковингтън биха приели да се бият с него, Брейди се чувства добре относно шансовете си.

„Наистина не можеш да откажеш твърде много възможности“, каза Брейди. „Ще се прибера вкъщи, ще преценя ударите и синините си и ще видим докъде сме стигнали. Но Колби или Ян Гари звучи забавно. Може би през декември или в началото на януари. Както казах, преди 13 февруари.“

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес