Зареждане

След Dana White, Sijara Eubanks погва и Joe Rogan

След Dana White, Sijara Eubanks погва и Joe Rogan
Публикувано на: Октомври 23, 2018 в 10:03 ч
Joe Rogan може и да успя да отбегне караницата с Colby Covington след като беше толкова критичен към него, обаче коментаторът вече си има нов враг - Sijara Eubanks.

'Sarj' все още не е щастлива от липсата на отговор от страна на Rogan след твърдението му, че дори не знае коя е, когато беше обявено, че ще се бие на UFC 230 срещу Valentina Shevchenko за титлата в категория перо. Така че, когато дойде времето той да я интервюира в клетката, навярно ще му се стъжни.

"Писах му, но той не отговори. Много добре знае коя съм, знае и коя бях преди. Не беше нужно да говори така. Показа липса на уважение."

"Не съм доволна от постъпките му. Няма как да избяга от интервюто. Един ден ще се окажем на едно място в клетката, с микрофона, и ще му покажа как точно се чувствам."

Малко след обявяването на въпросната среща, което не беше добре прието от повечето фенове, от организацията си промениха мнението и обявиха битката между Daniel Cormier и Derrick Lewis за водеща. В следствие, Sijara отпадна от надпреварата за титлата, като шансът беше даден на Joanna Jedrzejeczyk, която ще се бие в подглавната среща на UFC 231. Събитието ще се проведе на 8-ми декември и ще се излъчва пряко по спортния канал Max Sport 2.

Напомняме, че 'Sarj' изля гнева си и върху президента Dana White.

"Говорих с Dana. По-скоро му виках. Показах му, че не само ме прецаква, но го прави по изключително долен начин. Бях изключително разочарована и исках всички да разбера, че това е една от най-големите глупости правени в историята на женския ММА."

"Щях да бия Valentina, щях да си спечеля пред всички в Ню Йорк титлата и щях да затворя устите на всички. Щеше да бъде невероятно. Те просто изпуснаха тази възможност. Тяхна грешка беше и е редно да я поправят. С Dana говорихме дълго, както и с Mick. Мисля, че им хареса това, което казах. Поразменихме няколко идеи, направихме няколко телефонни разговори и накрая се спряхме на Roxanne."

В края на краищата се оказва, че Dana е оценил хъса на Eubanks и затова я е оставил в картата - този път за реванш с Roxanne Modafferi. Което означава, че Joe ще трябва добре да подготви извинението си, ако Sijara си тръгне с победа от събитието в Ню Йорк.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес