Зареждане

Скот Кокър иска Фьодор да се бие с Андерсън Силва в Япония

Скот Кокър иска Фьодор да се бие с Андерсън Силва в Япония
Публикувано на: Септември 24, 2022 в 00:00 ч
Бъдещият съперник на руския състезател по смесени бойни изкуства Фьодор Емеляненко може да бъде бразилецът Андерсън Силва.

В социалните мрежи Ариел Хелуани разкри, че Скот Кокър е провел разговор със Силва за такава битка. Андерсън имал желание да направи 1 последна ММА битка, която да се проведе в Япония. Кокър го иска в Bellator, за да го изправи срещу Емеляненко.

Силва и Емеляненко са двама от най-великите в историята. Със сигурност ще има интерес към такъв бой, въпреки че двамата са в края на своите кариери. Фьодор има още 1 оставаща битка от договора с Bellator и може заедно със Силва да се оттеглят след такъв дуел.

„Предложихме на Силва ММА битка с Емеляненко. Досега не е имало сериозни разговори, но определено е имало контакт, за да се разбере, че има интерес. Силва искаше да се съсредоточи върху бокса. 

Казах, че може да ги сбием в Япония или в Ню Йорк. Нека го направим голямо! 

Всеки би искал да види тази битка. Най-великият спортист на всички времена номер 1 срещу най-великия спортист на всички времена номер 2.

Може би ще е трудно да се споразумеем за тегловна категория, но започнахме диалог. Беше бърз разговор, но в бъдеще си струва да се върнем към това”, сподели Кокър пред Ариел Хелуани.

Фьодор е на 45 години и държи рекорд от 40-6-1 в ММА. Той е в серия от 2 поредни победи и за последно нокаутира Тимъти Джонсън в края на 2021 година в Русия. Емеляненко приключва 31 от срещите си и 6-те му загуби са след приключване.

Силва е на 47 години и е с рекорд 34-11-1 в ММА. Той е в серия от 3 поредни загуби. За последно Андерсън загуби с нокаут от Юрая Хол в края на 2020 година. Силва печели само 1 от последните си 9 битки в ММА.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес