Зареждане

Скот Кокър готов да даде шанс за титлата на Ромеро

Скот Кокър готов да даде шанс за титлата на Ромеро
Публикувано на: Септември 21, 2021 в 04:00 ч
Скот Кокър има големи планове за Йоел Ромеро, въпреки че той загуби своя дебют в Bellator. Миналия уикенд в Калифорния Ромеро се завърна след година и половина отсъствие. Той направи дебют срещу Фил Дейвис и загуби с решение.

44-годишния боец от Куба навлезе в серия от 4 поредни загуби и печели само 1 от последните си 6 битки в ММА. Йоел няма победа вече над 3 години, но това не притеснява президента на Bellator.

Кокър иска Ромеро да остане в полутежка категория, но е готов да му даде шанс за титлата в средна категория. Скот твърди, че има много опции пред Ромеро и те са готови за всяка.

Ето какво сподели още Кокър за легендата от Куба:

Ще говоря с Йоел Ромеро. Много бих искал той да остане в полутежка категория. Гегард Мусаси ще бъде зает в началото на 2022 година и ще се бие с Остин Вандерфорд. Ако Ромеро иска да слезе в средна категория, тогава може да се бие с победителя от битката за титлата. 

Имаме много вълнуващи опции за него и бих искал да осъществя всички. Казвам ви, че Ромеро ще се завърне. Мина много време от последната му битка. 

Ние ще му дадем друг двубой и той ще е готов за него. Ако му дадем още една голяма битка, тогава вярвам, че той ще дойде и ще хвърля бомби. Ромеро е много опасен боец. Той може да те нокаутира с един удар. 

Трябва ли Ромеро да получава шанс за титлата ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес