Зареждане

Скандално видео уличи Конър Макгрегър в изневяра

Скандално видео уличи Конър Макгрегър в изневяра
Публикувано на: Февруари 13, 2020 в 00:00 ч
Конър Макгрегър е на път да се замеси в нов скандал. Суперзвездата на UFC често е обвиняван в изневери и дори преди време жена от Ливърпул го обвини, че й направил дете, а след това я забравил. Малко по-късно той беше в сексуален тормор, който се случил в хотел в Дъблин. Сега в социалните мрежи неизвестна жена пусна видео, в което танцува, а в леглото спи Макгрегър или поне някой, който прилича много на него.

Човекът, който е в леглото има същите татуировки и брада каквито има и "The Notorious". Само за няколко часа видеото стана хит в социалните мрежи и феновете все още спорят дали това наистина е златната кокошка на UFC. Конър се завърна миналия месец и помете Доналд Серони за 40 секунди, с което си осигури шанс за титлата в лека категория.

Той тъкмо се беше отървал от скандалите, но явно нов е на път да изригне. Макгрегър е женен за дългогодишната си приятелка Дий Девлин, с която се запознават през 2008 година. Двамата имат две деца и тя със сигурност няма да е доволна, ако се окаже, че това наистина е той. Все още ирландецът не е коментирал видеото, но явно ще му се наложи да го направи.

Това наистина ли е Конър, какво мислите ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес