Зареждане

'Скалата' изглежда неузнаваем в ролята на Марк Кер

'Скалата' изглежда неузнаваем в ролята на Марк Кер
Публикувано на: Май 23, 2024 в 03:00 ч
Дуейн Джонсън е едва разпознаваем в първите кадри от филма на A24 "The Smashing Machine", където играе ролята на ММА легендата Марк Кер. Тийзърът беше споделен в социалните медии, след като Джонсън беше в Кан миналата седмица, за да говори за историята на Кер, развиваща се в тежките ранни години на UFC.

В „The Smashing Machine“ Джонсън играе Кер, легендарен ММА боец от епохата, когато почти всичко е било позволено в UFC. Филмът проследява Кер през 2000 г. в битката му срещу пристрастяването, търсенето на победа, любов и приятелство. Първата снимка показва Джонсън без характерните си татуировки и с коса. Той седи в ъгъла на ринга.

Във филма участва и Емили Блънт. Тя играе Доун Стейпълс, съпругата на шампиона по ММА. Докато се опитват да изградят съвместен живот, тя се бори да намери своето място в хаотичния и противоречив свят на Марк. Филмът е продуциран и финансиран от A24 и те се събират отново с режисьора Бени Сафди. 

Сафди преди това беше сърежисьор и сценарист на филма "Uncut Gems" (който спечели 50 милиона долара в САЩ), а също така написа сценария за "The Smashing Machine". Марк Кер e бивш борец и ММА боец. Той притежава много титли по време на кариерата си, включително двукратен шампион на UFC в тежка категория, победител в турнира World Vale Tudo Championship.

1992 NCAA национален шампион по борба, 1994 национален шампион по свободен стил и четирикратен ADCC световен шампион по събмишън. Ето как изглежда Джонсън в ролята на Кер:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес