Зареждане

Сирил Ган срещу Дерик Люис за временна титла на UFC 265

Сирил Ган срещу Дерик Люис за временна титла на UFC 265
Публикувано на: Юни 29, 2021 в 00:00 ч
Изненадваща новина от последните минути разкри Брет Окамото. Дерик Люис и Сирил Ган ще се бият за временна титла в тежка категория. Двамата ще оглавят събитието UFC 265, което ще се проведе на 7-ми август в Тексас.

Окамото разбрал това от Дейна Уайт, който е президент на UFC. Маркел Мартин, който е мениджър на Франсис Нгани споделя, че са в шок от новината. Всички очаквахме Нгану да брани безспорната си титла срещу Люис през септември.

Това обаче се променя и Люис ще мери сили с Ган. Окамото разкри, че Нгану ще си остане безспорен шампион. Определено е интересно това решение на UFC, но цялата ситуация намирисва. Уайт искал Франсис да се бие през юли или август, но той не могъл и това довело до изненадващото решение.

Вероятно Дейна Уайт готви друга битка за Нгану, която да е по-голяма от тази с Люис. Предполагам се сещате за коя битка става дума, а ако не се сещате, тогава ще кажа, че това е Джон Джоунс. Често от UFC правят такива рокади през годините. По всички личи, че скоро може да ни обявят бой между Джоунс и Нгану.

След боя между Ган и Люис този, който победи ще се възстановява поне до ноември. Изключено е Нгану да бъде неактивен до края на годината, което показва, че на 99 % му готвят нещо друго. Вие какво мислите ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес