Зареждане

Сирил Ган: Бия Нгану с решение или събмишън

Сирил Ган: Бия Нгану с решение или събмишън
Публикувано на: Декември 5, 2021 в 03:00 ч
Временният шампион в тежка категория Сирил Ган вярва, че може да се справи със силата на Франсис Нгану. Двамата ще обединяват титлите на събитието UFC 270, което ще се проведе на 22-ри януари 2022 година в Калифорния.

Ган влиза в битката непобеден с 10 поредни победи в ММА. Той започна да се бие преди 3 години и днес е временен шампион в най-голямата ММА организация. Двамата с Нгану са бивши съотборници и това прави битката им още по-интересна.

Тази година Сирил успя да се справи с Розенструйк, Волков и Люис. "Bon Gamin" вярва в победата си и в интервю за ESPN сподели следното:

Да, на 100 % мога да видя, че имам някакъв талант. Имах такова чувство още в началото на ММА кариерата ми. Преди всяка моя битка знам, че мога да се справя. Не знам какво ще стане в боя, но знам, че мога да се справя. Аз съм боец от ново поколение. Знам, че вкарвам нещо ново в играта. 

Може да се справяш добре с нещата, когато имаш високо бойно IQ. Лудост е това, че ще се бия за безспорната титла. Аз тъкмо започнах със спорта. Представете си го само, побеждавам Франсис Нгану и стигам върха. Ще стана най-лошият човек на планетата само с 3 години опит в ММА. Това е откачено. Това е прекрасно. 

Ще бъда щастлив при победа над Нгану. След моите победи не се радвам, но при победа над Нгану ще се зарадвам. Мисля, че Нгану направи много неща в последните години. Той се подобри и вече е по-интелигентен. Това е страхотно, защото сега е завършен боец.

Той знае, че мога да се справя със силата му. Мисля, че битката ми с Нгану ще е като тази срещу Жаирзиньо Розенструйк. Ще го победя с решение или по-рано със събмишън, защо не ? Защо да не го бия със събмишън ?

Ще успее ли Ган да победи ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес